Opsætning Oppsetting

Trykkmetoder

Her kan du lese om de forskjellige trykkmetoder og hvilke fordeler det gir å kunne velge mellom offset-, digital- og puljetrykk

 

 

Hvilken trykkmetode skal jeg velge?

Det kan være forskjellige kriterier for dine valg:
  • Laveste pris: Hvis du ønsker den laveste pris får du lynraskt et overblikk i vår prisberegner, som gir deg et alternativt tilbud, hvis en annen produksjonsmetode er billigere. Derfor er du altid sikret den billigste prisen hos oss.
  • Høyeste kvalitet: Det er forskjell på oppløsningen i trykket på offset- og digitaltrykk. De fleste brukere kan ikke se forskjell, men da Billigtryksag.no leverer til en lang rekke reklamebyråer og trykkerier, har vi valgt å skrive om forskjellen i dpi, hvor offset har den høyeste oppløsning. Hvis du har et eksemplar av GP-Guiden, finner du trykkprøver på dette under fane 4,5 og 6.
  • Leveringstid: Ved små oppgaver er digitaltrykk den raskeste løsningen og kan ofte ha en leveringstid på helt ned til dag til dag. Ved store oppgaver kan offsettryk være den raskeste, da maskinen trykker med helt opp til 16.000 ark 72x102cm ark i timen. Puljetrykk kjører med fast deadline hver mandag kl. 10 og utsending etterfølgende torsdag.

BestBuy

Når du velger BestBuy i dine innstillinger i vår beregner, er du sikret et kvalitetsprodukt, til billigst mulig pris. Vi har valgt noen papirkvaliteter til de forskjellige trykksaksprodukter, som er BestBuy. Disse er valgt ut fra en sammenligning av kvalitet og pris, og skal ses som vår anbefaling til deg. Når du velger BestBuy i trykkmetode, vil tilbudsberegneren sammenligne omkostningene til de forskjellige trykkmetodene og gi deg den billigste prisen.

 

Les mer om offsettrykk, digitaltrykk, puljetrykk

Fakta om offsettrykk

 

Omkostninger til oppstart: Høy
Etterfølgende stk. pris: Lav
Trykkoppløsning: 2400 dpi
Max format: 72x102 cm
Hastighet: 16.000 ark pr. time
Leveringstid: 2-7 dage
 
Beskrivelse: Offsettrykk er den billigste løsningen når du arbeider med høye opplag. Ved offsettryk er du sikret den høyeste trykkvaliteten. Hvis du har et eksemplar af GP-Guiden kan du se hvordan trykket med en oppløsning på 2400 dpi ser ut på tre forskjellige papirkvaliteter. Ved offsettrykk har man mulighet til å påføre vannlakk i samme trykkgang, hvilket medfører en raskere leveringstid, da papiret er tørt med det samme. Leveringstiden på offsettrykk er forskjellig fra produkt til produkt, da det kan være forskjellige etterbehandlingsmuligheter. F.eks. vil et flyveblad med vannlakk kunne leveres på to dager, mens en katalog kan ta opp til syv dager.


 

Fakta om digitaltrykk

 

Omkostninger til oppstart: Lav
Etterfølgende stk. pris: Høy
Trykkoppløsning: 1200 dpi
Max format: 45x32 cm
Hastighet: 90 ark A4 i minuttet
Leveringstid: 1-5 dager

Beskrivelse: Digitaltrykk er den billigste løsning, når du arbeider med små opplag eller mange forskjellige varianter. Ved digitaltrykk har du mulighet til å lage variabelt trykk. Vårt trykkeri benytter en Richo901 Pro Art digitaltrykkmaskin, som printer i en oppløsning på 1200 dpi. Hvis du har et eksemplar av GP-Guiden, kan du se, hvordan trykket med en oppløsning på 1200 dpi ser ut på tre forskjellige papirkvaliteter. Ved digitaltrykk kan man levere små oppgaver fra dag til dag. Ved store og avanserte produksjoner vil leveringstiden på digitaltrykk være lengre.

 

Fakta om puljetrykk


Omkostninger til oppstart: Mellom
Etterfølgende stk. pris: Melom
Trykkoppløsning: 2400 dpi
Max format: 72x102 cm
Hastighet: 16.000 ark pr. time
Leveringstid: Deadline mandag kl. 10 - sendes etterfølgende torsdag
                       Deadline torsdag kl. 10 - sendes etterfølgende tirsdag

Beskrivelse: Puljetrykk produceres som offsettrykk. Eksemplet viser muligheden for at trykke åtte forskellige A4 oppgaver på samme tid. Det betyr at de åtte kundene deler på oppstartsomkostningene. Derfor blir det billigere enn ved alm. offsettrykk. Puljene trykkes hver mandag på vår standard papirkvaliteter, Galerie Art Silk i 170g, 350g og 100g Edixion Laser.
 
Billigtryksag.dk
Copyright 2013 GP-Trykk.no, Øvre Slottsgate 2b, 0157 Oslo
Telefon: 90 98 02 12, E-mail: info@gp-trykk.no, org. nr. 812 618 652 MVA, Sitemap

 Pris:
 Afsendelse:

Bestill trykksaken

Gå direkte til bestilling av din trykksak.
Det er enkelt og raskt. Vi yter alltid
den beste service til våre kunder.

Bestill trykksaken / send tilbud

Legg i kurven

Legg i innkjøpskurven og handle videre.
Når du er ferdig med å bestille,
klikk på innkjøpskurv-ikonet i toppen til høyre.

Legg i innkjøpskurven

Gratulerer


Du er trukket ut for et gavekort på kr 160,-

Svar på tre spørsmål om GP-Trykk.no via linken
og få gavekortet tilsendt med det samme. Du kan kun motta ett gavekort

Få ditt gavekort

Forlat siden