Opsætning Oppsetting

Hva kan GP-Trykk gjøre for deg?


Spar tid

Vi hjelper deg med å spare tid, når du skal innhente tilbud eller bestille trykksaker

Hos GP-Trykk har vi utgitt verktøyet GP-Guiden og hjemmesiden gp–trykk.no. Her kan du raskt finne priser på en lang rekke trykksaker. Vi har bygget opp en online beregner, så du får så mange muligheter som mulig. Du er f.eks. ikke begrenset av standardformater, eller et fast opplagsspring. Du kan også finne den opptimale produksjonsmetoden og velge mellom f.eks. offsettrykk og digitaltrykk. Via din log-in, har du altid overblikk over dine bestillinger og tidligere filer.


Få det du forventer

Vi sikrer deg den kvalitet på trykksaker som du forventer

Når du eller din virksomhet blir opprettet som kunde hos GP-Trykk, kan du få utlevert det profesjonelle verktøyet, «GP-Guiden». Det er en produksjonsguide, som inneholder prøver av alle de valg, du kan foreta deg på vår hjemmeside GP–Trykk.no. Guiden er utarbeidet på nøyaktig de samme maskiner og materialer, som blir brukt til dine trykksaker. Vi utleverer alltid GP-Guiden personlig og sørger for, at du er fortrolig med bruken av guiden. 


Få løst din trykkoppgave korrekt

Professionelle medarbeidere sikrer deg en individuell rådgiving og løsning

Hos GP-Trykk har vi ikke to kunder hvor behovet er likt. Derfor tilbyr vi deg en individuell rådgiving og løsning på alle dine trykkoppgaver. Foretrekker du personlig kontakt, fremfor vår online system eller en kombinasjon, får du det hos GP-Trykk. Våre medarbeidere er klar til løse dine spesifikke behov for hjelp – også når noe går galt. Du kan se mere om deres kompetanse på GP–trykk.no/kontakt


Hvem er GP-Trykk?

Grafisk virksomhet som tilbyr høy ekspertise gjennom erfaringer med trykksaker siden 1984.

GP-Trykk.no er et online verktøy som er utgitt af GP-Trykk A/S.
Vi tilbyr trykksaker og rådgiving til hele Norge. Våre kunder består av profesjonelle innkjøpere, forhandlere og marketingsavdelinger. Vi tilbyr konkurransedyktige leveringer innenfor kriteriene, miljø, leveringssikkerhet, kvalitet og pris. Ut fra disse kriterier er vi bl.a. gennem EU-anbud blitt tildelt en FM-avtale hos Statens Innkjøp i Danmark, som ét av i alt tre trykkerier i Danmark. 


Allsidig produktsortiment

Vi sparer deg for koordineringen mellom forskjellige leverandører av grafiske oppgaver

Hos GP-Trykk har vi en allsidig maskinpark, som kan håndtere alt fra de helt små, til store grafiske oppgaver. Når det er oppgaver, som med fordel kan håndteres ved utvalgte underleverandører, ivaretar vi også denne koordinering for deg, så du kun behøver å handle ett sted. Vi tilbyr også lagerhotell og distribution av dine trykksaker.

 

Vi sikrer dig en grønn profil 

Med trykksaker fra GP-Trykk A/S, kan du sikre ditt utrykk en grønn profil

Vi kan tilby deg å svanemerke dine trykksaker. I vår GP-Guide og under linken papirkvaliteter kan du se hvor mye CO2 som udledes fra produksjonen av forskjellige papirtyper. Slik får du en god oversikt over de mest miljøriktige variasjoner av trykksaker. Vi kan også sørge for, at alt papiret til din trykksak blir CO2 nøtralisert. 

 
 
Billigtryksag.dk
Copyright 2013 GP-Trykk.no, Øvre Slottsgate 2b, 0157 Oslo
Telefon: 90 98 02 12, E-mail: info@gp-trykk.no, org. nr. 812 618 652 MVA, Sitemap

 Pris:
 Afsendelse:

Bestill trykksaken

Gå direkte til bestilling av din trykksak.
Det er enkelt og raskt. Vi yter alltid
den beste service til våre kunder.

Bestill trykksaken / send tilbud

Legg i kurven

Legg i innkjøpskurven og handle videre.
Når du er ferdig med å bestille,
klikk på innkjøpskurv-ikonet i toppen til høyre.

Legg i innkjøpskurven

Gratulerer


Du er trukket ut for et gavekort på kr 160,-

Svar på tre spørsmål om GP-Trykk.no via linken
og få gavekortet tilsendt med det samme. Du kan kun motta ett gavekort

Få ditt gavekort

Forlat siden