Opsætning Oppsetting

Tony Evald Clausen anbefaler trykkeriet GP-Tryk og Billigtryksag.dk Han har en Bog som caseUnik rådgivning

GP Trykk har en unik evne til å rådgi og produsere trykksaker. Langt mer enn det jeg opplever jeg betaler for. Varsomt og nesten ydmykt rådga de meg, til å ta en annen papirtype, et annet format og et annet opplag enn jeg opprinnelig ville ha. Det er i dag soleklart for mig at deres rådgivning var det helt riktige. Jeg har fått et produkt som er langt bedre og med mye mer "Pang" effekt enn hva jeg selv var i stand til at tenke mig til. Det er min opplevelse at GP Trykk er et trykkeri som er med meg hele veien, og som helt klart utelukkende tenker på mit beste, aldri på hva de tjener mest på.

Tony Evald Clausen, Salgspiloterne


 

Thomas, grafiker fra Christina Design London, fortæller om køb af tryksager hos trykkeriet GP-Tryk og billigtryksag.dkFremragende kvalitet og service

Raskt, effektiv og meget servicemindet er de første ordene som faller mig inn omkring vårt samarbeide med GP Trykk. Alle oppgaver er utført presist og i en fremragende kvalitet. Levering skjer raskt også selv om vi som regel har en presset deadline. Vi har fått utført oppgaver som; kataloger, foldere, nyhetsbrev, plakater og postkort til både vårt urfirma Christina Watches og sykkelhold Christina Watches Onfone – Powered by Dana. Det kan tilføyes at trykksaker med klokker/smykker kan være tricky, da korrekt guldfarge er svært vanskelig å gjengi. Også her har vi vært fullt ut tilfredse med resultatet. 

Thomas Jensen, grafiker, Christina Watches


Profesjonell og kompetent
Logo fra Red Ink, hvor Jesper Rosenlund anbefaler trykkeriet GP-Tryk og Billigtryksag.dkJeg har gjennem tiden laget mange oppgaver hos GP-Trykk - Blandt annet hefter, flyers, plakater som kunne falses ned til en brosjyre, postkort mm. Kvaliteten har altid vært i orden og sparringen omkring den optimale løsningen til nettopp den gjeldende trykksak har vært profesjonell og kompetent.
 
Jesper Rosenlund, Red Ink A/S


Phillip Lind fortæller om at være kunde hos GP-Tryk og Billigtryksag.dkGod hjelp når det "brenner"
Gjennom 7 år i bransjen har jeg vært i kontakt med mange trykkerier. Og jeg har aldri vært ute for en bedre service. At man kan ringe opp og si Aaaaaa veeeent, det er en feil i min folder, og at de så sier, jamen selvfølgelig kan du nå det, det er slik en ting man ikke kan sette en pris på, og som er meget uunværlig!!

Phillip Lind, grafisk produktionschef

Tilfreds gjennem flere år
PH7 kommunikation anmelder køb af tryksager hos GP-Tryk og Billigtryksag.dkJeg har brukt GP-trykk gjennem flere år og har vært meget tilfreds med både service, pris, kvalitet og leveringssikkerhet.

Peder Hovgaard, ph7 kommunikation
 


Adman kommunikations logo, hvor Lars fortæller om gode oplevelser med GP-Tryk som trykkeri

Kvalitetskontrol
Jeg er imponert over den meget grundige kvalitetskontroll. At trykkeriet gjør seg brydd med å se grundig gjennem trykkfilen, og reagerer med en øyeblikkelig oppringning, er ikke noe jeg har opplevet før med puljetrykk.

Meget høy standard
Samlet må jeg si at jeg ikke en eneste gang har vært utilfreds med resultatet – uansett om det har vært snakk om bøker, hefter, plakater eller visittkort er trykkvaliteten og efterbehandlingen alltid 100% iorden.

Levering og håndtering
At trykksaken kommer til avtalt tid er stort sett like viktig som at kvaliteten er i orden. Katalogen kan være riktig så flott, men det hjelper ikke mye hvis den kommer to dager etter avtalt tid. GP-Trykk har aldri skuffet i de år jeg har samarbeidet med dem.

Utover det har det vært fint å se at det alltid er noen som kjenner til - og har ansvar for - ordren. Og hvis en kontaktperson sender saken videre til en annen, får man alltid beskjed slik at man til hver en tid kan ringe og tale med en som kjender til oppgaven.

Lars Brink, ADman Kommunikation
 
Billigtryksag.dk
Copyright 2013 GP-Trykk.no, Øvre Slottsgate 2b, 0157 Oslo
Telefon: 90 98 02 12, E-mail: info@gp-trykk.no, org. nr. 812 618 652 MVA, Sitemap

 Pris:
 Afsendelse:

Bestill trykksaken

Gå direkte til bestilling av din trykksak.
Det er enkelt og raskt. Vi yter alltid
den beste service til våre kunder.

Bestill trykksaken / send tilbud

Legg i kurven

Legg i innkjøpskurven og handle videre.
Når du er ferdig med å bestille,
klikk på innkjøpskurv-ikonet i toppen til høyre.

Legg i innkjøpskurven

Gratulerer


Du er trukket ut for et gavekort på kr 160,-

Svar på tre spørsmål om GP-Trykk.no via linken
og få gavekortet tilsendt med det samme. Du kan kun motta ett gavekort

Få ditt gavekort

Forlat siden