Opsætning Oppsetting
GP-Trykk.no, finn links til levering, erfaring, miljø, nøytralforsendelse og alle de beregnere vi har laget for deg.

Visittkort, vi har gjort det enkelt for deg å bestille visittkort i forskjellige formater og opplag.

Blokker, du får mulighet for å velge mellom A5, A4 og brukerdefinerte blokker med trykk som kan inneholde 25, 50 eller 100 ark pr. blokk.

Konvolutter, kuverter og konvolutter med og uten vindu eller strip kan du kjøpe meget billigt her på billigtryksag.no. Det findes C4, C5, M5 og E65 konvolutter.

Flyers, tryk af flyers i E65, A5 og A4 kan laves som offsettrykk, digitaltrykk og puljetrykk. Du finner enkelt den billigste trykkmetoden her.

Hefter, vi tilbyr trykk og print av hefter, blader (foreningsblader, magasiner og medlemsblader) i farger og S/H fra de helt små opplag til store opplag. Trykk av foreningsblader, magasiner og medlemsblader.

Plakater, A3, A2, 50x70 og 70x100 cm er standard formater som trykkes eller printes. Hvis plakatene er større enn formatet 70x100cm kan de beregnes under storformat.

Roll up, blir brukt til flotte utstillinger, messer eller informasjons stande med blikkfang.

Brevpapir og fakturasett, Vi tilbyr en av Norges billigste brevpapir, men i høy kvalitet via vår storproduksjon. Skla du perforere brevpapiret til fakturaer så sørger vi også for det.

Postkort, der er mulighet for postkort som 2 eller 4-sidet, plano med rilling eller falsing. Katagorien postkort kan også brukes til kalendere, skilter, innbydelser og julekort via våre brukerdefinere formater.

Omslagsmapper/Salgsmapper. skal du levere et tilbud, presenteres det flott i en av våre salgs- og omslagsmapper. De kan velges med trykk, preg eller f.eks. UV-lak.

Klistermerker, vi leverer trykk og print i farver på alle former for ettiketter, streamers og klistermerker.

Kataloger og bøker. Trykksaker på mange sider kan du få flexbundet eller limfrest. Det benyttes ofte til trykksaker som for eksempel: magasiner, bøke og kataloger.

Storformat, når du skal ha laget plakater, bannere og utendørs utstillinger kan du bruke materialer som f.eks. stoff tricot i 110 eller 205 gram eller Mesh/netbanner, blueback, kampanje- eller busfolie og pressening. Finn også ekstraprodukter som f.eks. Kjeder, løpegang og seilringer.

Beregn trykksakens vekt. Når du vil være helt sikker på hva dine trykksaker kommer til at veie kan du regne vekten presis i vår beregner.

Beregn trykksakens ryggbredde, det hjelper deg når du skal lage layout på trykksaker som kataloger, magasiner og bøker som skal innbindes som flexbind med limt rygg.

Sjablonger og sjekk av filer. Du kan få hjelp til din layout og oppsetting av programmer som f.eks. Adobe Indesign når du kan eksporterer dine filer til PDF.

Trykkmetoder. Du kan velge mellem digitaltrykk, offsettrykk, puljetrykk eller bestbuy. Når du velger bestbuy vil du altid få vist den billigste trykkmetoden.

Papirkvaliteter. Du finner info om en lang rekke papirkvaliteter og kan bl.a. se hvilke papirtyper som passer til din trykksak og lese om co2 utslippet ved valg av de forskjellige papirkvalitetene.

Pro bruger. Du får adgang til en rekke ekstra verktøy som f.eks. ordrehistorikk, filarkiv, GP-Guiden, nyhetsbrev og bonusprogram.

GP-Guiden, grafisk verktøy som sikrer deg den kvaliteten og de fargene du forventer. GP-Guiden er et unikt grafisk verktøy for deg som jobber med trykksaker.

Bonusprogram. Se de lekre kundegavene fra Christina design London og Barton smykker i vårt bonusprogram.

Levering. Finn leveringstider på dine trykksaker, gode råd og veiledende priser. 

28 års erfaring. Vår lange erfaring i grafisk bransje sikrer deg en stabil leverandør med gode egenskaper innen rådgivning om trykksaker.

Miljø, hos GP-Trykk kan du få dine trykksaker svanemerket og det er også mulighet for å få co2 nøytralisert ditt papir - vi tenker på miljøet.

Nøytral forsendelse. Vi er underleverandør av trykksaker for en lang rekke trykkerier og reklamebyråer. Netopp derfor tilbyr vi nøytral levering til dine kunder.

Anmeldelser, kundeuttalelser fra kunder som har kjøpt trykksaker hos GP-Trykk.no .

Det får du. Hos GP-Trykk kan vi hjelpe deg med å spare tid og du får det du forventer, samtidig med en grønn profil på dine trykksaker.  

Trykkeri Oslo, Trykkeriet leverer raskt og billig kvalitetstrykksaker til Oslo og resten av Norge.


  
 
Billigtryksag.dk
Copyright 2013 GP-Trykk.no, Øvre Slottsgate 2b, 0157 Oslo
Telefon: 90 98 02 12, E-mail: info@gp-trykk.no, org. nr. 812 618 652 MVA, Sitemap

 Pris:
 Afsendelse:

Bestill trykksaken

Gå direkte til bestilling av din trykksak.
Det er enkelt og raskt. Vi yter alltid
den beste service til våre kunder.

Bestill trykksaken / send tilbud

Legg i kurven

Legg i innkjøpskurven og handle videre.
Når du er ferdig med å bestille,
klikk på innkjøpskurv-ikonet i toppen til høyre.

Legg i innkjøpskurven

Gratulerer


Du er trukket ut for et gavekort på kr 160,-

Svar på tre spørsmål om GP-Trykk.no via linken
og få gavekortet tilsendt med det samme. Du kan kun motta ett gavekort

Få ditt gavekort

Forlat siden