Opsætning Oppsetting

Grafisk produktion siden 1984

gp-trykk.no er GP-Trykks webshop til trykksaker


GP-Trykk er et moderne trykkeri med 27 medarbejdere.
I 2002 opprettet vi hjemmesiden gp-trykk.no, da våre kunder ønsket en rask måte å beregne trykkpriser og at de skulle kunne finnes online. I dag kan du finne mere enn 500 millioner forskellige kombinasjonsmuligheter i våre prisberegnere.

 


GP-Trykk 1984


Offsettrykk

Vi har produsert offsettrykksaker siden starten av 1984, da Gert og Poul Erik stiftet GP-Trykk. Som du kan se i ovenstående video, har trykkteknikken utviklet seg gjennom årene. Vi startet med en liten 1-farget trykkmaskin og har i dag over 4- og 5-fargede maskiner med lakk i flere forskjellige formater.


DTP

Vi har en meget solid setup i vår prepressavdeling. Vår hovedleverandør av utstyr er Kodak, som teller både automatisert workflow, CTP-anlegg og variable web2print-systemer med mulighet for online korrektur.
 

Bokbinding

Ferdiggjøring skjer her i huset. Det betyr at du har én leverandør som tar ansvaret for hele din produsjon, Alt fra PDF til  ferdig produkt.


Spesialist på preg og stans

Gjennom tidene har vi vært leverandør til andre trykkerier av både trykk og bokbinding. Spesielt preg og stans har vi levert til andre trykkerier, da vår maskinpark inneholder utstyr med meget stor kapasitet og presisjon.
 

Puljetrykk

Våres produksjon av trykksaker i puljer ble satt i system i 2003. Første gang vi jobbet med konseptet var i 1999. Dengang var vår salgs- og marketingsjef Henrik Kruse grafikerelev og hadde en ekstrajobb ved å stifte et annonsefinansiert månedsmagasin for unge. I forbindelse med annonsesalget, blev annonsørene også tilbudt å kjøpe små trykksaker til redusert pris. Disse ble produsert når det var samlet nok sammen til det ga overskudd. Så med en leveringstid på ca. en måned, kunne frisører mv. få levert deres avtalekort mm. Siden er det opprettet langt flere produkter og de blir produsert i faste intervaller hver uke. I dag leverer vi puljetrykk i følgende kategorier: Visittkort, postkort, flyers, foldere brevpapir/fakturapapir, omslagsmapper og plakater.
 

Digitaltrykk

Vi ble tildelt en leverandøravtale til den danske «Statens- og kommunernes indkøbsservice» i 2007. Det ble startskuddet til en spesialisering av digitale trykksaker til lave priser. Vi har opparbeidet et stort volum av digitale trykksaker, noe som har gjort oss spesielt konkurrensedyktige på både kunnskap, pris og kvalitet. Vi har gjennom årene blitt tildelt flere landsdekkende offentlige kontrakter på bakgrund av ovenstående kriterier.
Du kan i vår tilbudsberegner raskt finne frem til vår digitaltrykkpriser og sammenligne dem med offset. Vi har mulighet til å digitaltrykke: Visittkort, postkort, flyers, foldere, hefter, bøker/kataloger, labels og plakater samt storformat og roll-up mm.
 
Billigtryksag.dk
Copyright 2013 GP-Trykk.no, Øvre Slottsgate 2b, 0157 Oslo
Telefon: 90 98 02 12, E-mail: info@gp-trykk.no, org. nr. 812 618 652 MVA, Sitemap

 Pris:
 Afsendelse:

Bestill trykksaken

Gå direkte til bestilling av din trykksak.
Det er enkelt og raskt. Vi yter alltid
den beste service til våre kunder.

Bestill trykksaken / send tilbud

Legg i kurven

Legg i innkjøpskurven og handle videre.
Når du er ferdig med å bestille,
klikk på innkjøpskurv-ikonet i toppen til høyre.

Legg i innkjøpskurven

Gratulerer


Du er trukket ut for et gavekort på kr 160,-

Svar på tre spørsmål om GP-Trykk.no via linken
og få gavekortet tilsendt med det samme. Du kan kun motta ett gavekort

Få ditt gavekort

Forlat siden